Restaurant
Christopher Davidsen, coach for Håvard Werkland, men en av kokkejakkene som skal auksjoneres.
Kokker hjelper til i kriser
World Central Kitchen (WCK) har til nå servert 350 millioner næringsrike måltider til mennesker i kriser over hele verden, for øyeblikket er de aktive i Ukraina og Gaza, hvor de bistår med å håndtere akutt matmangel.
Nå lanserer Bocuse d’Or Winners, Stiftelsen Norsk Gastronomi og Host City Trondheim en auksjon i forbindelse med Bocuse d’Or Europe. Midlene går uavkortet til arbeidet med å være først i frontlinjen ved krig og humanitære kriser, for å lage og servere fersk og næringsrik mat.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner