David Eriksen og ByOslo-partnerne Jama Awaleh og Kim Søyland.

Libertine - nytt konsept med nordisk/fransk kjøkken i Bjørvika

Utelivskonsernet ByOslo Group utvider vinbarkonseptet Libertine med matbar ved Vannkunsten i Bjørvika. Teamet som leder matbaren har bred erfaring fra flere av Oslos ledende restauranter, og med åpningstid til 03.00 skal stedet fylle et hull i Bjørvikas uteliv.

Publisert

Libertine Vannkunsten åpner 21. oktober i Hus 12 i Bjørvika. Med 55 sitteplasser inne og tilsvarende antall plasser på uteserveringen, er konseptet en videreutvikling av den suksessfulle vinbaren i Frognerveien, men med tyngre vekt på mat og nabolagsstemning. – Vi har samlet et sterkt team med restaurantsjef Jakob Lorange i spissen. Målet er mat på høyt nivå i en uformell og varm atmosfære. Dette skal være et sted der folk føler seg hjemme. Det er en nabolagsrestaurant, sier Jama Awaleh, partner og styreleder i ByOslo Group.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS