David Eriksen og ByOslo-partnerne Jama Awaleh og Kim Søyland.
Libertine - nytt konsept med nordisk/fransk kjøkken i Bjørvika
Utelivskonsernet ByOslo Group utvider vinbarkonseptet Libertine med matbar ved Vannkunsten i Bjørvika. Teamet som leder matbaren har bred erfaring fra flere av Oslos ledende restauranter, og med åpningstid til 03.00 skal stedet fylle et hull i Bjørvikas uteliv.
Libertine Vannkunsten åpner 21. oktober i Hus 12 i Bjørvika.
Med 55 sitteplasser inne og tilsvarende antall plasser på uteserveringen, er
konseptet en videreutvikling av den suksessfulle vinbaren i Frognerveien, men
med tyngre vekt på mat og nabolagsstemning. – Vi har samlet et sterkt team med
restaurantsjef Jakob Lorange i spissen. Målet er mat på høyt nivå i en uformell
og varm atmosfære. Dette skal være et sted der folk føler seg hjemme. Det er en
nabolagsrestaurant, sier Jama Awaleh, partner og styreleder i ByOslo Group.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Vil kutte gategrunnsleie for serveringsbransjen
Strawberry vant pris for årets beste mediekampanje
SkiStar åpner tidligere enn planlagt
Norsk Økoturisme-sertifisering avvikles fra neste år
First Camp ekspanderer - kjøper ni campingdestinasjoner i Tyskland og Sveits
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år med historie og modernitet