Holmen Lofoten er hjemmet til konseptet Kitchen On The Edge.
Holmen Lofoten Restaurant/VisitLofoten
Lofoten får skryt for kulinarisk scene i verdensklasse
Nordnorsk reiselivsråd er stolte av å se Lofoten globalt anerkjent som et av de beste matstedene i 2025 av Condé Nast Traveler.
Omtalen
fremhever regionens kulinariske scene i verdensklasse, der bærekraftige, lokale
råvarer møter ville landskap, og sammen definerer en unik matopplevelse.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme