Restaurant
Team Vartdal, med Aleksander Vartdal, Sebastian Skauen Johnsen (commis) og Stian Gregersen (coach), vant Årets unge kokk 2019.
Foto: Mats Dreyer
Må modernisere norsk tradisjonsmat
Skreimølje og tang, klippfisk og vinterlagrede grønnsaker. I innsendelsesoppgaven til Årets unge kokk 2021 utfordres kandidatene til å modernisere den norske tradisjonsmaten.
Konkurransen Årets unge kokk retter, seg mot kokker under 25 år, og skal arrangeres i oktober. For å bli en av kandidatene, må de unge kokkene først overbevise juryen fra det norske Bocuse-akademiet om at de besitter den nødvendige fagkunnskapen og de personlige egenskapene som kreves for å hevde seg. Fristen for årets innsendelsesoppgave er 2. april 2021.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP