Restaurant

Mange nye restauranter satser på takeaway

Publisert Sist oppdatert

Mange serveringssteder fant raskt ut at hvis ikke gjestene kunne komme til dem, måtte de komme til gjestene. Måten å gjøre det på var takeaway. I de senere år er det kommet en rekke sykkebudtjenester som har spesialisert seg på å levere mat fra restauranter og andre serveringssteder, til bedriftskunder og private. Det har vært god vekst i dette markedet lenge, og under coronakrisen har etterspørselen etter leveringstjenester økt sterkt, forteller adm. dir. Elisabeth Myhre i Foodora.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS