Restaurant
Mange nye serveringskonsepter på gardermoen
Det foregår nå en stor og etterlengtet oppgradering av serveringstilbudet på Oslo Lufthavn. SSP Norway, som kaller seg ”The Food Travel Experts”, står for serveringstilbudet på lufthavnen og har nå avtaler med flere internasjonale serveringsbedrifter som allerede har etablert seg, eller skal gjøre det.Det franske brasseriet Le Grand Comptoir er allerede på plass i utenlandsterminalen vis à vis Duty-Free-butikken og har så langt vært en stor suksess. Brasseriet er todelt, hvor en del er utformet som en fransk gatecafé, den andre delen er restaurant med bordservering.Norges første Starbucks åpner i begynnelsen av februar i ankomsthallen på OSL. Starbuckspå OSL har sitteområde på ca 70 plasser innendørs og 30 utendørs om sommeren.6.februar åpner Yo! Sushi, et kjent britisk sushikonsept, i utenlandsterminalen. Dette erførste etablering i Norge. Et lite transportbånd frakter rettene rundt i lokalet, kundene plukker selv det de vil ha. Rettene er priset etter farve på skålene.I april åpner Foodmarket. Dette er et lokalt, skreddersydd konsept. Beliggenheten blir i utenlandsterminalen (tidligere Kon-Tiki). Dette blir en såkalt Free Flow restaurant med forskjellige kategorier/avdelinger; grill, bakevarer, pizza, asiatisk (wok) og salatbar.SSP har også konkrete planer om å åpne flere nye og spennende konsepter, men alledetaljer er ikke klare ennå. I tillegg til disse nye konseptene, vil SSP Norway oppgradere sine eksisterende serveringssteder på Oslo Lufthavn.
Le Grand ComptoirStarbucksYo! SushiFoodmarket, inspired by OsloLes hele artikkelen i februarutgaven av HRR
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP