Restaurant

Matbransjen kaster mat for 8 milliarder kroner

Mat- og serveringsbransjen kastet mat for over 8 milliarder kroner i 2021. Det viser en fersk kartleggingsrapport fra Matvett og NORSUS. – Aldri har det vært så dyrt å kaste mat som nå, sier Anne-Grete Haugen i Matvett.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge den ferske rapporten kastes det over 173.000 tonn mat fra mat- og serveringsbransjen i Norge. Bare ved å halvere matsvinnet kan bransjen spare 4 milliarder kroner og 250.000 tonn CO2-ekvivalenter

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS