Restaurant

Torskebestanden i Barentshavet er en av verdens største og fiskeriet regnes som et av verdens mest bærekraftige.

Matfisk i internasjonal toppklasse

Publisert Sist oppdatert

Skreien er nok engang på vei inn til kysten av Nord-Norge, etter en 1000 kilometer lang migrasjon fra Barentshavet. Når den kommer til norskekysten er skreien på sitt beste, med saftig, hvitt kjøtt, fantastisk tekstur og delikat smak. Mange restauranter har skrei på menyen, for enkelte er skreien så viktig at det er som en egen sesong i årets første måneder.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS