Restaurant

Matnasjonen norge i fokus på smak 2020

Publisert Sist oppdatert
Det blir en storslått åpningskonferanse på . Når hele bransjen endelig samles igjen skal «Matnasjonen Norge» settes kraftig på dagsorden.Det er første gangen SMAK inviterer til en stor åpningskonferanse, derfor er listen lagt høyt. Målet er å samle «alle» og sparke igang debatten som skal løfte bransjen inn i det neste tiåret.Konferansier , med bakgrunn fra TV2-nyhetene, skal lose oss gjennom et innholdsrikt program under vignetten: », og hun får et sterkt lag av gjester med seg på scenen.Regjeringens visjon for Matnasjonen Norge er ambisiøs:Hvordan kan vi sammen få til dette? På åpningskonferansen samles bransje, opinionsdannere, politikere og myndigheter for å bli mer konkrete.Landbruksministeren har takket ja til å delta. Fra før har fiskeri- og sjømatministeren lovet å komme. Landbruksminister vil dermed representere «land», mens fiskeri- og sjømatminister representerer det våte element.I tillegg inviteres en rekke toneangivende aktører fra bransjen, myndigheter og andre sentrale miljøer, som brenner for å bygge Norge som matnasjon.SMAK 2020 samler alle aktører i Norge som deler lidenskapen for mat- og drikkefaget. For tre år siden, på SMAK 2017, kom det totalt 29.500 fagbesøkende over fire dager, for å se og møte tett på 400 utstillere. Dette gjør arrangementet til den største og mest attraktive møteplassen for alle som jobber med mat og drikke.Åpningskonferansen har som mål å løfte blikket til alle som lever av og brenner for den norske mat- og drikke-næringen. Her utfordrer vi både det politiske Norge og næringen til å sette kursen for det neste tiåret: Hva kreves det av næringen – og hva må politikerne bidra med for å bygge og løfte Norge som matnasjon? Dette blir et gjennomgangstema under åpningskonferansen til SMAK 2020 den 3. mars 2020.SMAK 2020Siri-Lill Mannes«Sammen bygger vi MatnasjonenNorge«I 2030 er mat en kilde til måltidsglede og stolthet i befolkningen. Norge er internasjonalt kjent for sin spennende matkultur, sin store sjømateksport og mat- og drikkeopplevelser med norske råvarer i verdensklasse.»Olaug BollestadHarald Tom NesvikStørste og viktigste møteplassFoto: SMAK/Ihne Pedersen

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS