Restaurant

Mon Oncle på Tullinløkka i Oslo, er en av de nye restaurantene som fikk én Michelin-stjerne. De serverer eksklusive retter fra det klassiske franske kjøkkenet. Med Esben Holmboe Bang og kjøkkensjefen Rosina Ostler på laget, er det tydelig perfeksjon i alt som serveres.

Michelin-stjerner tildeles restauranten, ikke kokken – service og interiør har ingen betydning

Hva ser Michelin-inspektørene etter når de skal vurdere om restauranter kvalifiserer for én eller flere stjerner? Redaksjonen for Michelin Guide UK har utarbeidet følgende svar på aktuelle spørsmål, fra lesere og bransjefolk.

Publisert Sist oppdatert

­Hva er en Michelin-stjerne?

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS