Restaurant
Paul Aguilar Voza er ekspert på cocktailmiksing.
Nøkkelen til en vellykket cocktail
– En ny cocktailoppskrift starter alltid med å eksperimentere med hvilke ingredienser og smaker som kan utfylle hverandre, og hvilke forhold og teknikker som skal til for å gi den perfekte balansen.
I fjor ble Himkok i Oslo kåret til en av de 50 beste barene i verden, en toppliste de har vært på hele seks ganger siden åpningen i 2015. De internasjonalt anerkjente bartenderne Maroš Dzurus og Paul Aguilar Voza fra Himkok, er eksperter på cocktailmiksing. Bak utvikling av nye drinkoppskrifter ligger det både lidenskap, nysgjerrighet og kjemikerkunster.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP