Restaurant

Norge på 2.plass i bocuse d'or europe

Publisert Sist oppdatert
Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe, , tok sølv under Bocuse d’Or Europe, og er dermed videre til verdensfinalen i Lyon i januar 2017. Ungarn tok gull på hjemmebane, nummer tre ble Sverige. 20 deltagere konkurrerte om 11 plasser til verdensfinalen i Bocuse d’Or Lyon.Christophers team, Team CWD, består av , som under 2015 vant prisen Beste commis (hjelpekokk). er Bocuse d’Or Norges trener, og har selv deltatt i verdensfinalen i Bocuse d’Or, hvor han i 2011 tok bronse. President for det norske teamet er , som også har vært en av konkurransens 20 dommere.Følgende priser ble delt ut under Bocuse d’Or Europe:Følgende land er videre til verdensfinalen Bocuse d’Or i Lyon: Ungarn, Norge, Sverige, Frankrike, Island, Finland, Nederland, Sveits, Belgia, Danmark og Estland.
Christopher W. DavidsenHåvard WerklandÅrets KokkGunnar HvarnesLars-Erik UnderthunGull: UngarnSølv: NorgeBronse: SverigeBeste commis: SverigeBeste fiskerett: IslandBeste kjøttrett: FrankrikeFoto: Fredrik Ringe

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS