Øyvind Lindgjerdet, nylig kåret til Norges beste bartender.
Anora
Norges beste bartender: – Jeg lager alltid akevittcocktails i desember
Øyvind Lindgjerdet, nylig kåret til Norges beste bartender, ser at stadig flere får øynene opp for norske råvarer. Her er hans ypperste julecocktails med akevitt som hovedingrediens.
– Jeg opplever at mange legger mye omtanke i å være godt
vertskap. Flere spør meg om tips til både velkomstdrink og hva som passer best
til etter middagen, sier Øyvind Lindgjerdet, Executive Bar Manager ved
Britannia Bar i Trondheim.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Norges beste bartender: – Jeg lager alltid akevittcocktails i desember
Fire nye Radisson-hoteller åpnet i Bergen
Saudi-Arabia åpner for alkoholsalg til rike utlendinger
De 10 største reisetrendene for 2026
Har fylt opp 18,1 millioner kaffekopper langs veien
Mest leste artikler
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare