Restaurant

Ny møteplass for sunnere og mer miljøvennlig norsk mat

Publisert Sist oppdatert
Den 10. og 11. oktober arrangeres for første gang på . Foodscape er en arena for alle som jobber profesjonelt med mat og drikke og som er opptatt av at det som tilberedes eller serveres skal være godt for kroppen og for miljøet, aller helst norskprodusert og selvsagt smake godt.– Sunn og god mat er i dag et sterkt krav fra både forbrukere og myndigheter. Maten vi kjøper og spiser skal være god for kroppen og godt for miljøet. Disse kravene tar de største bransjeorganisasjonen innen mat og drikke på alvor når de nå går sammen med Norges Varemesse om å skape en helt ny møteplass for sunnere og mer miljøvennlig norsk mat, nemlig Foodscape, sier , prosjektleder for Foodscape.– Foodscape er en arena for alle som vil lære mer om hvordan ta bærekraft på alvor i egen virksomhet. Det kan være produsenter, offentlige og private virksomheter innenfor helse og omsorg, kantiner, kiosk, bensinstasjoner, servicehandel, dagligvare, hotell, restaurant, konditori, bakeri, kafeer – rett og slett alle som tilbereder og er opptatt av mat og drikke, sier Engelberg.Torill Engelberg forteller at det faglige innholdet på Foodscape blant annet vil by på en spennende Åpningskonferansen «», i tillegg til flere seminarer og workshops.– Foodscape vil være en kompetansehub hvor du vil lære mer om hvordan du kan ta bærekraft inn i din forretningsmodell og bli inspirert til å arbeide med en bærekraftig omstilling i din bedrift eller virksomhet.Her vil du møte et bredt spekter av utstillere fra små til store merkevareleverandører, produsenter, grossister, organisasjoner og ikke minst spennende nye gründer-virksomheter. Ifølge Engelberg vil du se både produkter og løsninger som vil lede utviklingen videre og forhåpentligvis også spiren til lønnsomme idéer for fremtiden i egen virksomhet, sier Torill Engelberg.Bransjeorganisasjonene som samler seg bak Foodscape er:og FoodscapeNorges VaremesseTorill EngelbergSett bærekraft på menyenNHO Mat & Drikke, NHO Reiseliv, Kost- & Ernæringsforbundet, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN), DebioInfo, Norges Frukt- og Grønnsaksgrossisters forbund, Sjømat Norge, Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) Matvett.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS