Restaurant

Nye sommelierer fra Norsk Sommelier Utdannelse

Nylig ble det gjennomført eksamen for studentene ved Norsk SommelierUtdannelse i Oslo og Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

­Først ble det avholdt teorieksamen som varte i 4,5 timer og besto totalt av 55 spørsmål. Dagen etter var det tid for praktisk eksamen, som besto av tre ulike oppgaver; blindsmaking av fire viner, to øl og fire brennevin, «dekantering» og «mat og vin i kombinasjon». Det ble en lang dag med mye stress og nerver for studentene, men likevel mange imponerende prestasjoner som imponerte sensor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS