Restaurant
Sommelier-kullet i Oslo.
Nytt kull uteksaminert ved Norsk Sommelier Utdannelse
1. og 2. november gikk 56 nervøse studenter ved Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) opp til eksamen i Oslo og Bergen.
For å kunne smykke seg med tittelen Sommelier, må man først gjennom to dager med eksamen. Dag 1 består av teori, totalt 54 spørsmål må besvares, fra enklere spørsmål med korte besvarelser til mer avanserte spørsmål som krever utredende svar.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
100 års jubileum for Grüne Woche i 2026
Oslometeren skal utredes
Thon samler alle sine kjøpesentre
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025