Restaurant
    
    
        Sommelier-kullet i Oslo.
        
    
    Nytt kull uteksaminert ved Norsk Sommelier Utdannelse
    1. og 2. november gikk 56 nervøse studenter ved Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) opp til eksamen i Oslo og Bergen.
        
 
                        
                        
                        
                        
                        
    
    
    For å kunne smykke seg med tittelen Sommelier, må man først gjennom to dager med eksamen. Dag 1 består av teori, totalt 54 spørsmål må besvares, fra enklere spørsmål med korte besvarelser til mer avanserte spørsmål som krever utredende svar.
    
                        
    
        
                    
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
                150,- 575,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
                1875,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
                1,- 145,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
                1430,-
                
                
                    KJØP