Restaurant

ønsker mer jakt som opplevelsesprodukt og mer vilt på menyen

Publisert Sist oppdatert
Norsk Hjortesenter på Svanøy i Vestland, som driver med oppdrett av hjort og dåhjort, har fått støtte fra Innovasjon Norge til et forprosjekt for å utvikle et nasjonalt kompetansesenter for viltkjøtt. Gourmetkokken Ole Jonny Eikefjord, Kompetansenettverket Vest og Norsk Hjorteavlsforening er med i samarbeidet.
Foto: Norsk Hjortesenter

Det er mer hjort enn noen gang i Norge, og det har aldri vært skutt så mange hjort som nå, likevel importerer vi hjortekjøtt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS