Restaurant

Oscarsborg Hotel & Resort inngår samarbeid med Stiftelsen Norsk Gastronomi

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidet skal bidra til produktutvikling, der det skal utvikles menyer som bidrar til historieformidling gjennom Stiftelsens ‘Mat som forteller™-konsept’. Prosjektet støttes av Innovasjon Norges omstillingsmidler for reiselivsutvikling i kjølvannet av covid-19. Det skal bidra til at Oscarsborg Festning spisser sin profil, også som destinasjon for gode matopplevelser. Prosjektet inkluderer full oppgradering av festningens to hovedkjøkken, mens samarbeidet med Bocuse d’Or Norge også vil gi utvalgte konkurransekokker mulighet for å trene frem mot konkurransene Årets kokk og Bocuse d’Or. Ett eget trenings- og konkurransekjøkken bygges etter Bocuse d’Or-standard i selve Hovedfortet, og vil også stilles til disposisjon som «pop-up kjøkken» ved spesielle anledninger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS