Jimmy Øien (i midten), fra Oslo-restauranten Rest, ble kåret til vinner av Young Chef Award i 2022. Nå legges restauranten ned.
Carina Johansen
Oslo-restauranten Rest stenger dørene
«Nå går det dessverre ikke lenger. Etter covid og nedstengninger, long-covid i likviditeten, strømkriser og dyrtid, er det nå tid for å stenge dørene», sier Jimmy Øien, kokk og innehaver av restauranten.
Restauranten har fokusert på bærekraftig bruk av råvarer,
ved å bruke rester i matlagingen, skriver Børsen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing