Restaurant
Oslos høyeste restaurant og takbar har åpnet dørene
Den nye «The Top» restaurant og bar har nå åpnet dørene. Med uslåelig utsikt fra 34. etasje, med internasjonal inspirasjon og et helt nytt interiør og design, er restauranten og baren et av de mest spektakulære tilskuddene til hovedstadens restaurant- og uteliv.
- Det er fantastisk gøy å endelig kunne invitere gjester til kvelder de sent vil glemme her på toppen av Oslo by. Med glassvinduer fra gulv til tak 110 meter over byen og en nordisk- internasjonal meny både i restauranten og baren, servert med vennlig service, er målet å gi gjestene en slags følelse av New York midt i hovedstaden vår, forteller hotelldirektør Tarje Hellebust.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bærekraftig hotellsatsing i Liabygda
Strawberry lanserer nytt forretningssegment
Rekordhøy verdiskapning i norsk reiseliv
Flere søker førjulsmagi utenfor Norge
Norwegian lanserer 12 nye ruter i sommerprogrammet for 2026
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Julebord: En viktig tradisjon for nordmenn og serveringsbransjen