Restaurant
Oslos høyeste restaurant og takbar har åpnet dørene
Den nye «The Top» restaurant og bar har nå åpnet dørene. Med uslåelig utsikt fra 34. etasje, med internasjonal inspirasjon og et helt nytt interiør og design, er restauranten og baren et av de mest spektakulære tilskuddene til hovedstadens restaurant- og uteliv.
- Det er fantastisk gøy å endelig kunne invitere gjester til kvelder de sent vil glemme her på toppen av Oslo by. Med glassvinduer fra gulv til tak 110 meter over byen og en nordisk- internasjonal meny både i restauranten og baren, servert med vennlig service, er målet å gi gjestene en slags følelse av New York midt i hovedstaden vår, forteller hotelldirektør Tarje Hellebust.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Vil kutte gategrunnsleie for serveringsbransjen
Strawberry vant pris for årets beste mediekampanje
SkiStar åpner tidligere enn planlagt
Norsk Økoturisme-sertifisering avvikles fra neste år
First Camp ekspanderer - kjøper ni campingdestinasjoner i Tyskland og Sveits
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år med historie og modernitet