Restaurant
Foto: Norges sjømatråd
Populær sommermat
Reker hører sommeren til, selv om de kan holde høyere kvalitet på andre tider av året. Likevel, reker, majones, godt brød og hvitvin eller pils er den ultimate sommersmaken for mange.
Norske reker liker seg best i kaldt, rent vann, som gjør at de vokser og modnes sakte. Rekene befinner seg vanligvis på mellom 100 og 700 meters dyp, men finnes både grunnere, opp til 20 og dypere, ned til 900 meter. De liker seg godt i temperaturer på mellom 1 og 6ºC.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP