Restaurant

Populær sommermat

Reker hører sommeren til, selv om de kan holde høyere kvalitet på andre tider av året. Likevel, reker, majones, godt brød og hvitvin eller pils er den ultimate sommersmaken for mange.

Publisert Sist oppdatert

Norske reker liker seg best i kaldt, rent vann, som gjør at de vokser og modnes sakte. Rekene befinner seg vanligvis på mellom 100 og 700 meters dyp, men finnes både grunnere, opp til 20 og dypere, ned til 900 meter. De liker seg godt i temperaturer på mellom 1 og 6ºC.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS