Restaurant

Positiv utvikling for restaurant- og matfag

De nye søkertallene til videregående opplæring viser at trenden med synkende søkertall til restaurant- og matfaget nå er snudd. Samtidig blir "grønne" utdanninger, som naturbruk, stadig mer populære.

Publisert Sist oppdatert

Bedriftene i mat-, drikke- og bionæringen har et stort behov for faglært arbeidskraft, og mange bransjer mangler lærlinger. NHOs Kompetansebarometer for 2021 viste at 55 prosent av NHO Mat og Drikkes medlemsbedrifter har behov for faglært arbeidskraft, og at det er vanskelig å få tak i lærlinger i mange av yrkesfagene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS