Restaurant
Sven Erik Knoff
Positiv utvikling for restaurant- og matfag
De nye søkertallene til videregående opplæring viser at trenden med synkende søkertall til restaurant- og matfaget nå er snudd. Samtidig blir "grønne" utdanninger, som naturbruk, stadig mer populære.
Bedriftene i mat-, drikke- og bionæringen har et stort behov for faglært arbeidskraft, og mange bransjer mangler lærlinger. NHOs Kompetansebarometer for 2021 viste at 55 prosent av NHO Mat og Drikkes medlemsbedrifter har behov for faglært arbeidskraft, og at det er vanskelig å få tak i lærlinger i mange av yrkesfagene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP