Restaurant
Positive tilbakemeldinger på smak 2017
Det er godt besøk så langt på SMAK 2017 og positive tilbakemeldinger både fra besøkende og utstillere. Mange utstillere har fine stands og smaksprøvene er mange og gode. SMAK 2017 avsluttes fredag ettermiddag.Parallelt med selve messen avholdes en lang rekke forskjellige konkurranser for kokker, baristaer, oppvaskere, etc. Her er noen av resultatene:På en messe med nærmere 400 utstillere, hvor de fleste har lagt ned enormt med arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand. Denne gang var det som trakk det lengste strået.- Det har vært en morsom men krevende oppgave å finne frem til den beste standen på SMAK 2017, sier juryformann .- Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen.I tillegg ønsker juryen også å gi hederlig omtale til og .Årets Norgesmesterskap i pizza-baking ble gjennomført på SMAK 2017 med som teknisk arrangør. Det ble konkurrert i to klasser, amerikansk og italiensk pizza. NM-vinner i klassen for italiensk pizza ble fra på Aker Brygge. Hans smakfulle og tynnbunnede pizzaer, var også med på å sikre ham NM-tittelen på forrige SMAK-messe i 2014.NM-vinner i klassen for amerikansk pizza, ble også en tidligere Norgesmester fra i Asker. Hun vant tittelen i 2011.Begge vinnerne ble berømmet av dommerpanelet for originalitet, kreativitet og smakfull pizza. Det er tre kriterier som vurderes under konkurransen. Hygiene og orden på kjøkkenet teller 30 poeng, presentasjonen av pizzaen teller 20 poeng, og smaksopplevelsen teller 50 poeng.- Noe av hemmeligheten med å lage en smakfull pizza, er å starte med en god bunn. Får du til det, er grunnlaget lagt for å skape en fin pizza-opplevelse, fremhevet hoveddommer .Begge Norgesmestrene vant tur til og deltagelse i Pizza World Championship, som går i Italia senere i år.Et av konkurransehøydepunktene på SMAK 2017, var utvilsomt «». Her samarbeidet kokkemiljøene i de fem nordiske landene med SMAK 2017 om å arrangere en nordisk lagkonkurranse. Resultatet ble en spennende, engasjerende og vel gjennomført konkurranse. Når Nordens beste kokker samles til dyst, er det synonymt med at noen av verdens beste kokker konkurrerer om å kreere fantastiske matopplevelser. Landslagskokker fra Sverige, Danmark, Finland, Island og Norge møttes til kokkekamp på SMAK 2017.Utfordringen var å lage forrett av lammenyre og brissel fra Nortura, og hovedrett av Sterling-kveite, i kombinasjon med sjøkreps. Til dessert var sjokolade fra Valhrona en hovedingrediens.Det var til slutt det finske laget som gikk seirende ut av konkurransen foran Sverige og Island.- Det deltagerne har prestert i , er i en helt egen klasse! Ifølge dommerne, hadde de aldri tidligere sett så gjennomførte og visuelt spennende bidrag i en lærlingekonkurranse, sier daglig leder i Baker- og Konditorbransjens Landsforening, .Det var fagmessen SMAK 2017 som var rammen for denne konkurransen som ble vunnet av . ble sølvmedaljevinner, mens vant bronse. for 2016 ble delt ut på SMAK 2017. Blant åtte finalister var det som gikk av med seieren.- Juryen har i sin vurdering lagt vekt på den helhetlige tankegangen, med langsiktig og konkret arbeid med sunnere menyer. Fokuset ligger på mindre porsjoner, sunnere tilbehør, vegetartilbud og friske, kortreiste grønnsaker. Alt dette, uten at det går på bekostning av smak, kvalitet og kundetilfredshet, sa direktør i (OFG), Det var en ydmyk og stolt daglig leder Anne-Lise Sørensen, som mottok prisen på vegne av Patricias Gatekjøkken, som holder til i Bardu, nær Setermoen. De fikk 3. plass i fjorårets konkurranse, og var godt fornøyd med å kapre gullet i år. – Selv om vi er et lite veikryss i nord, har vi et tilbud til alle forbrukere i farta. Sunn mat skal smake godt, og det er viktig at vi gir kundene våre valgmuligheter, sa Anne-Lise i sin takketale. tok 2. plass, og på delt 3. plass kom (Voss trafikksenter) og .
Nortura Proff med beste standNortura ProffJørn LieTineGastronautErfarne pizza-bakere vant NMKokkemesterlauget i OsloElio CorsiEataly Ristorante; BodilHasselknippePizzastuaEirik SevaldsenFinland vant kulinarisk kappestridNordic Chefs TeamChallengeHøyt nivå og stor kreativitet i konditormesterskap for lærlingerNM Ung konditorGunnar BakkeMani BaadstøXiao PengHelene GylandNorgesmester i Sunn fast-foodSunn fast-food prisenPatricias GatekjøkkenOpplysningskontoret for frukt og grøntGuttorm Rebnes.Circle K E6 BerkåkYX SkulestadmoKopervik Bensin og StorkioskBilde: Oluf Lorentzen har en stor og flott stand med mange velsmakende delikatesser.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP