Restaurant
Håvard Werkland vant Årets kokk 18. september i fjor, og ble med det Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or.
Berre
Reinsdyr og Lysholm Aquavit på Bocuse d’Or-menyen i Trondheim
I fjor høst annonserte Bocuse d’Or i Lyon at skrei, kamskjell og tørrfisk er obligatoriske råvarer for den tematiske utfordringen som kalles fatoppgaven. I dag ble det kjent at reinskjøtt og Lysholm LINIE aquavit blir obligatoriske ingredienser i utfordring nummer to, tallerkenserveringen.
Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP