Annonse
Renaa til Lofoten
3-stjerners Michelin-kokk Sven Erik Renaa og hans team på 20, stenger restauranten i Stavanger i månedsskiftet mai – juni, for å dra til Nusfjord.
Annonse
Her vil de by gjester på et uforglemmelig 4-dagers kulinarisk eventyr i det ville og røffe landskapet i Lofoten. Alt med utgangspunkt i fiskeværet Nusfjord og området rundt. Programmet inkluderer spennende opplevelser på den tradisjonelle fiskebåten Elltor, RIB-båtturer, eller fotturer i fjell og land - alt designet for å stimulere appetitten. Det legges opp til mesterklasser i musserende viner og cocktailproduksjon med en nordisk vri.
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024