Annonse
Renaa til Lofoten
3-stjerners Michelin-kokk Sven Erik Renaa og hans team på 20, stenger restauranten i Stavanger i månedsskiftet mai – juni, for å dra til Nusfjord.
Annonse
Her vil de by gjester på et uforglemmelig 4-dagers kulinarisk eventyr i det ville og røffe landskapet i Lofoten. Alt med utgangspunkt i fiskeværet Nusfjord og området rundt. Programmet inkluderer spennende opplevelser på den tradisjonelle fiskebåten Elltor, RIB-båtturer, eller fotturer i fjell og land - alt designet for å stimulere appetitten. Det legges opp til mesterklasser i musserende viner og cocktailproduksjon med en nordisk vri.
Nylige artikler
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Air Serbia åpner sin andre rute til Norge
TUI med nye charterfly fra Tyskland og Belgia til Trysil
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser
Air Baltic gjenopptar flyrute mellom Tallinn og Oslo i 2026