Kjøkkensjef Anika Madsen ved restaurant Iris på Salmon Eye i Hardangerfjorden, er tildelt prisen Best Dining Experience 2025 under The Best Chef Awards i Milano.

Restaurant Iris og Anika Madsen vinner Best Dining Experience 2025

Den danske kjøkkensjefen Anika Madsen ved restaurant Iris på Salmon Eye i Hardangerfjorden, er tildelt prisen Best Dining Experience 2025 under The Best Chef Awards i Milano.

Publisert

Prisen hedrer helheten i en matopplevelse, fra smak og kreativitet, til atmosfære og gjestereise.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS