Restaurantkonseptet Pincho Nation åpner i Trondheim
Restaurantkonseptet Pincho Nation åpner i Trondheim

Restaurantkonseptet Pincho Nation åpner i Trondheim

Den nye restauranten vil ligge i det flotte Adressahuset, der restauranten Cowsea for tiden er lokalisert. Ombyggingen starter i september, med mål om å åpne dørene for gjestene i løpet av senhøsten. Allerede nå kan gjester melde seg på en "vip-liste" for tidlig tilgang til bordreservasjon.

Restauranteier og franchisetaker Martin Michaelsen Stokkan, som står bak etableringen, sier: 

- Jeg har alltid vært lidenskapelig interessert i å utvikle nye restauranter i byen. Pincho Nation vil være et spennende tilskudd. Allerede i 2021 startet vi å se på mulige lokaler i Trondheim. Restaurantatmosfæren er avslappet, noe som raskt skaper en følelse av å være hjemme. Menyen er laget for å passe alle typer besøk, fra de som ønsker noe raskt å spise, til de som ønsker å nyte en helaften med venner eller familie.

En restaurantmann med sans for trender

Martin Michaelsen Stokkan er godt kjent i Trondheims restaurantkretser. Som femte generasjons restauratør bærer han på en rik historie, med å bidra til bransjens utvikling. Fra familiens lansering av byens første sushi-restaurant Sushi Bar, til asian- fusion restauranten Robata, og introduksjonen av smashburgere på Cowsea, har Martin vist at han forstår hva som tiltrekker Trondheims innbyggere.

Et innovativt restaurantkonsept

En sentral del av gjesteopplevelsen på Pincho Nation er det brede utvalget av spennende småretter. Menyen tilbyr alt fra klassiske street food-retter som fish 'n' chips til spennende internasjonale smaker som meksikanske beef tacos, italienske delikatesser og asiatiske retter som chicken popcorn eller bao buns. Mange retter er tilpasset for å deles, og prisene på smårettene starter fra 39 NOK.

Innredningen er både leken og overdådig, noe som skaper en festlig og avslappet atmosfære. Takket være en digital og brukervennlig bestillingsprosess, spennende mat, og en fargerik cocktailmeny, er Pincho Nation godt posisjonert til å bli en favoritt blant Trondheims gjester.

Etableringen Pincho Nation har allerede etablert seg som et inkluderende restaurantmiljø i byer som Oslo, Stavanger, Kristiansand og Drammen.

Powered by Labrador CMS