Restaurant
Foto: Gilde
Ribbe holder stillingen
Svineribbe er fortsatt nordmenns julemat-favoritt, 5500 tonn kommer til å bli servert i Norge i november og desember, ifølge anslag fra Nortura.
Tradisjonen tro serveres kjøtt fra Gilde og Prior på mange bord i førjulstiden. Ribbe og pinnekjøtt står fortsatt sterkt på menyen. Mange kombinerer ribbe med et utvalg av julepølser og medisterkaker. Men det er også blitt mer trendy med lettere kjøttvarianter, som kylling og kalkun i løpet av julen. Ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Nortura, er Gilde det store julematmerket i Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP