Crab a Riesling ble arrangert for 12. gang, for andre år på rad ble eventet holdt «onshore», på Høymagasinet ved Akershus festning.
Høymagasinet/VisitNorway
Riesling og krabbe i historiske omgivelser
Crab a Riesling ble arrangert for 12. gang, og har etablert seg som en årlig bransjefavoritt. For andre år på rad ble eventet holdt «onshore», på Høymagasinet ved Akershus festning – et stemningsfullt og historisk lokale. Med strålende sommervær og god stemning, ble dagen en suksess blant både gjester og importører.
Som alltid var konseptet enkelt og effektivt: tysk Riesling
og fersk norsk krabbe. Importørene presenterte sine viner i en walk-around
tasting, og gjestene – fra HoReCa, presse og Vinmonopolet – fikk smake, lære og
bygge nettverk. Lunsjen startet med aperitiff (Georg Breuer Riesling Sekt
2021), før smaking og krabbemåltid. God stemning og engasjement preget dagen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Vil kutte gategrunnsleie for serveringsbransjen
Strawberry vant pris for årets beste mediekampanje
SkiStar åpner tidligere enn planlagt
Norsk Økoturisme-sertifisering avvikles fra neste år
First Camp ekspanderer - kjøper ni campingdestinasjoner i Tyskland og Sveits
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år med historie og modernitet