Crab a Riesling ble arrangert for 12. gang, for andre år på rad ble eventet holdt «onshore», på Høymagasinet ved Akershus festning.

Riesling og krabbe i historiske omgivelser

Crab a Riesling ble arrangert for 12. gang, og har etablert seg som en årlig bransjefavoritt. For andre år på rad ble eventet holdt «onshore», på Høymagasinet ved Akershus festning – et stemningsfullt og historisk lokale. Med strålende sommervær og god stemning, ble dagen en suksess blant både gjester og importører.

Publisert

Som alltid var konseptet enkelt og effektivt: tysk Riesling og fersk norsk krabbe. Importørene presenterte sine viner i en walk-around tasting, og gjestene – fra HoReCa, presse og Vinmonopolet – fikk smake, lære og bygge nettverk. Lunsjen startet med aperitiff (Georg Breuer Riesling Sekt 2021), før smaking og krabbemåltid. God stemning og engasjement preget dagen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS