Restaurant
Rosévin vokser i popularitet over hele verden. Rapporter spår økende konsum hvert år på sikt, og forbruket er økt med 23 % de siste 20 årene.
iStock/monkeybusinessimages
Rosévin vokser fortsatt
Rosévin har fått et stort oppsving i popularitet i de siste årene, både i Norge og internasjonalt.
Rosé ble tidligere sett på som et slags vinbransjens stebarn, en usofistikert tørstedrikk, som gjerne kunne blandes ut med fullt av isbiter og passet best å drikke til enkel sommermat. Men mange som ellers ikke er så begeistret for vin, har ikke noe imot et glass eller to med rosé.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP