Restaurant

Rosévin vokser i popularitet over hele verden. Rapporter spår økende konsum hvert år på sikt, og forbruket er økt med 23 % de siste 20 årene.

Rosévin vokser fortsatt

Rosévin har fått et stort oppsving i popularitet i de siste årene, både i Norge og internasjonalt.

Publisert Sist oppdatert

Rosé ble tidligere sett på som et slags vinbransjens stebarn, en usofistikert tørstedrikk, som gjerne kunne blandes ut med fullt av isbiter og passet best å drikke til enkel sommermat. Men mange som ellers ikke er så begeistret for vin, har ikke noe imot et glass eller to med rosé.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS