Anita Krohn er gjenvalgt som styreleder i Stiftelsen Norsk Gastronomi.

Samlet kraft for norsk gastronomi - Nye styreledere i Stiftelsen og Akademiet

Anita Krohn er gjenvalgt som styreleder i Stiftelsen Norsk Gastronomi, mens Ørjan Johannessen, Bocuse d’Or-vinner i 2015, er valgt til ny styreleder i Bocuseakademiet, det norske fagforumet for Bocuse d’Or. Johannessen overtar etter Geir Skeie, og blir samtidig president for Team Norway i Bocuse d’Or.

Publisert Sist oppdatert

Stiftelsen og Akademiet er to separate organisasjoner med svært tett samarbeid. Akademiet fungerer som faglig fellesskap og som rådgiverkorps for nåværende og nye Bocuse-kokker. Stiftelsen er den utøvende organisasjonen som organiserer konkurransene, finansierer og støtter talentutvikling på vegne av samarbeidspartnerskapet, og som driver strategisk arbeid for å styrke norsk gastronomi – nasjonalt og internasjonalt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS