Restaurant
Gründer og daglig leder Mohamed Sambou i Snåsavann, med et utvalg produkter.
Are Knudsen /Dagligvarehandelen
Satser stort på Snåsavann
Tilbudet av flaskevann har utviklet seg enormt i de senere år, også i restaurantmarkedet. Det er ikke mange år siden gjestene kun hadde valget mellom én variant med kullsyre, eller isvann fra springen. I dag har enkelte en lang liste forskjellige vannvarianter, med og uten kullsyre og med forskjellige smakstilsetninger.
For noen år siden ble den belgisk-marokkanske dataingeniøren Mohamed Sambou begeistret over vannkvaliteten i Snåsa og tenkte at dette hadde et kommersielt potensial, men først måtte de finne den perfekte vannkilden.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP