Restaurant

Gründer og daglig leder Mohamed Sambou i Snåsavann, med et utvalg produkter.

Satser stort på Snåsavann

Tilbudet av flaskevann har utviklet seg enormt i de senere år, også i restaurantmarkedet. Det er ikke mange år siden gjestene kun hadde valget mellom én variant med kullsyre, eller isvann fra springen. I dag har enkelte en lang liste forskjellige vannvarianter, med og uten kullsyre og med forskjellige smakstilsetninger.

Publisert Sist oppdatert

For noen år siden ble den belgisk-marokkanske dataingeniøren Mohamed Sambou begeistret over vannkvaliteten i Snåsa og tenkte at dette hadde et kommersielt potensial, men først måtte de finne den perfekte vannkilden.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS