Restaurant
Gründer og daglig leder Mohamed Sambou i Snåsavann, med et utvalg produkter.
Are Knudsen /Dagligvarehandelen
Satser stort på Snåsavann
Tilbudet av flaskevann har utviklet seg enormt i de senere år, også i restaurantmarkedet. Det er ikke mange år siden gjestene kun hadde valget mellom én variant med kullsyre, eller isvann fra springen. I dag har enkelte en lang liste forskjellige vannvarianter, med og uten kullsyre og med forskjellige smakstilsetninger.
For noen år siden ble den belgisk-marokkanske dataingeniøren Mohamed Sambou begeistret over vannkvaliteten i Snåsa og tenkte at dette hadde et kommersielt potensial, men først måtte de finne den perfekte vannkilden.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år
EU nedjusterer BNP-prognosen for 2026
Ny animasjonsfilm skal bidra til tryggere ferdsel på norske vinterveier
Politiet aksjonerte mot ulovlig nordlysturisme
Havila Kystruten har sikret seg langsiktig investering
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Airbnb utforsker nye vekstmuligheter i globale markeder
Turismevekst i Nord-Norge: Utfordringer med useriøse aktører i Lofoten
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ny turismerekord i Nord-Norge: Økt internasjonal etterspørsel