Restaurant

Roar Hildonen med gode medarbeidere utenfor To Rom og Kjøkken.

Serveringsnæringen har måttet ta en alt for stor del av belastningene ved den såkalte pandemi-dugnaden

Roar Hildonen har snart 40 år bak seg i norsk restaurantbransje. Sammen med gode kollegaer, har han stått i første rekke med å sette Trondheim på kartet som restaurantby. Det siste året har naturlig nok vært en prøvelse, men han er likevel optimist. Han mener også at serveringsnæringen, og ikke minst de mange unge i bransjen, har måttet ta en alt for stor belastning under pandemien.

Publisert Sist oppdatert

Roar Hildonen driver den nordisk-franske gourmetrestauranten To Rom og Kjøkken, samt E.C.Dahls Pub og Kjøkken. Han er også medeier i pizza/burger-konseptet Wood, på to kjøpesentre i Trondheim. Alt i kompaniskap med Alexander Skjefte. Roars ektefelle, Hege Hildonen, er også medeier og jobber i selskapet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS