Restaurant
Illustrasjonsfoto
Serveringsstedene kriger om kokker og servitører
- Det er krig om å få tak i ansatte. Noen tilbyr astronomiske lønninger, som andre ikke har mulighet til å gi.
Det er ikke greit, men sånn har det blitt - den enes død, den andres brød. Det er veldig, veldig vanskelig, sier en oppgitt Laila Sagmyr Hansen til Nettavisen, utenfor Jarmann Gastropub på Aker Brygge. Hun er driftsjef i Akershusgruppen, som består av totalt 14 restauranter og utesteder, blant annet Brasserie Hansken, Nydalen Bryggeri & Spiseri og Jarmann Gastropub.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år
EU nedjusterer BNP-prognosen for 2026
Ny animasjonsfilm skal bidra til tryggere ferdsel på norske vinterveier
Politiet aksjonerte mot ulovlig nordlysturisme
Havila Kystruten har sikret seg langsiktig investering
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Airbnb utforsker nye vekstmuligheter i globale markeder
Turismevekst i Nord-Norge: Utfordringer med useriøse aktører i Lofoten
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ny turismerekord i Nord-Norge: Økt internasjonal etterspørsel