Restaurant
Illustrasjonsfoto
Serveringsstedene kriger om kokker og servitører
- Det er krig om å få tak i ansatte. Noen tilbyr astronomiske lønninger, som andre ikke har mulighet til å gi.
Det er ikke greit, men sånn har det blitt - den enes død, den andres brød. Det er veldig, veldig vanskelig, sier en oppgitt Laila Sagmyr Hansen til Nettavisen, utenfor Jarmann Gastropub på Aker Brygge. Hun er driftsjef i Akershusgruppen, som består av totalt 14 restauranter og utesteder, blant annet Brasserie Hansken, Nydalen Bryggeri & Spiseri og Jarmann Gastropub.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP