Restaurant

Showkjøkken forsterker restaurantopplevelsen

Åpne eller halvåpne løsninger er en viktig kjøkkentrend i restaurantbransjen. Noen viser frem det mest spektakulære, f.eks. grill og avanserte kjøkkenapparater, mens andre velger full åpenhet og lar gjestene følge alle arbeidsprosesser.

Publisert Sist oppdatert

Interiørarkitekt Justyna Tosiek hos Ramsøskar Interiørarkitekter, har vært med på å skape flere såkalte showkjøkken. Hun begrunner de åpne løsningene med restaurantenes ønske om transparent og ærlig drift. Fordelene er mange for alle parter – både gjester, medarbeidere og restaurantdriver.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS