Restaurant
- Målet er å gjøre showkjøkkenet til et blikkfang og samlingspunkt i lokalet, sier interiørarkitekt Justyna Tosiek hos Ramsøskar Interiørarkitekter.
Showkjøkken forsterker restaurantopplevelsen
Åpne eller halvåpne løsninger er en viktig kjøkkentrend i restaurantbransjen. Noen viser frem det mest spektakulære, f.eks. grill og avanserte kjøkkenapparater, mens andre velger full åpenhet og lar gjestene følge alle arbeidsprosesser.
Interiørarkitekt Justyna Tosiek hos Ramsøskar Interiørarkitekter, har vært med på å skape flere såkalte showkjøkken. Hun begrunner de åpne løsningene med restaurantenes ønske om transparent og ærlig drift. Fordelene er mange for alle parter – både gjester, medarbeidere og restaurantdriver.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP