Restaurant
VisitNorway/Nancy Bundt
Sild og laks på Tjuvholmen
Restauranten The Salmon på Tjuvholmen i Oslo er kjent for å servere velsmakende laks i forskjellige varianter, samtidig fungerer de som kunnskapssenter for norsk lakseoppdrett. Nå vil de også fremme en annen viktig sjømatressurs, sild.
Petter Sandberg, som står bak både The Salmon og eksklusive Alex Sushi, ikke langt unna, er frelst på sild. Han er også en sterk forkjemper for å bearbeide norske råvarer i Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bordeaux – «offer for sin egen suksess»
Nytt Four Seasons-resort i Florida
Negativ RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene i november
Hele det italienske kjøkken på Unescos verdensarvliste
To av verdens mest eksklusive viner ombord hos Emirates denne julen
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare