Restaurant
VisitNorway/Nancy Bundt
Sild og laks på Tjuvholmen
Restauranten The Salmon på Tjuvholmen i Oslo er kjent for å servere velsmakende laks i forskjellige varianter, samtidig fungerer de som kunnskapssenter for norsk lakseoppdrett. Nå vil de også fremme en annen viktig sjømatressurs, sild.
Petter Sandberg, som står bak både The Salmon og eksklusive Alex Sushi, ikke langt unna, er frelst på sild. Han er også en sterk forkjemper for å bearbeide norske råvarer i Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028
Christian André Pettersen og Team Norway forbereder seg til Bocuse d’Or Europa 2026