Restaurant

Gjøran Sæther, adm. dir. i Fursetgruppen.

- Situasjonen for serveringsbransjen er høydramatisk

Publisert Sist oppdatert

- Skjenkestoppen i Oslo kom som et sjokk for bransjen, de fleste trodde Oslo skulle følge Bergen og tillate skjenking frem til klokken 22. Det ville iallfall kunne holdt serveringsstedene i gang, gitt dem mulighet til å rullere varelageret og de ansatte kunne ha jobbet. Men da byrådet innførte full skjenkestopp, kom det som et slag i maven for oss og bransjen, sier Gjøran Sæther, adm. dir. Fursetgruppen og medlem av styret i NHO Reiseliv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS