Restaurant

Skinke med nøttesmak

Spania er rikt på gastronomiske opplevelser på høyt nivå, ikke minst er skinke fra nærmest frittgående, eikenøttspisende griser, blitt en salgssuksess over store deler av verden.

Publisert Sist oppdatert

Jabugo ligger i provinsen Huelva i regionen Andalucia, her foregår skinkeproduksjon i stor stil. Hovedkvarteret til skinkeprodusentene, som står for sertifisering og passer på varemerket, Jamón ibérico, holder også til her. Jabugoskinke sertifiseres med opprinnelsesbetegnelsen PUD, som er godkjent av EU. 31 kommuner utgjør produksjonsområdet til PUD Jabugo, derav mange vakre, små fjellandsbyer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS