Restaurant
Fem dommere deltar i hver sensorisk bedømmelse av tilbud fra leverandørene. Her er Anders Roås Stueland (til venstre, til daglig varefaglig rådgiver på Kjedekontoret), Jon Tveit (Vinmonopolet Oslo, Aker Brygge), Roy Normann (Oslo, Sandaker), Kjersti Bredahl Svenning (Buskerud Storsenter, Krokstadelva) og Jørn Flemsæter (Oslo, Grønland).
Slik avgjør Vinmonopolet hvem som får hylleplass
Sensorisk prøveinstans er navnet. Disse smaksdommerne er nåløyet du må passere for å få hylleplass hos Vinmonopolet.
Fire menn og en kvinne, alle i hvite frakker, er samlet på det ene prøverommet til det akkrediterte sensoriske laboratorium i Vinmonopolets hovedkvarter i Dronning Eufemias gate i Oslo. Her er temperatur og luftkvalitet strengt kontrollert. Denne dagen skal fem ekspertdommere – plassert i hver sin testbås, med nummererte glass, dataskjerm og spytteskål – sette karakterer fra 1-9 på 11 leverte smaksprøver på Chardonnay fra Sør-Afrika.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP