Restaurant
Sølv til christopher w. davidsen i bocuse d'or
Norges kandidat, , tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon. Gull gikk til USA og Island tok bronse. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or, som iår har 30 års jubileum. Ialt konkurrerte 24 land i finalen i Bocuse d’Or.Det norske teamet besto av kandidat Christophers W. Davidsen, commis og coach . President for det norske teamet er Lars-Erik Underthun (Feinschmecker).Følgende priser ble delt ut under Bocuse d’Or 2017:Viktor Andrésson, Grillio du Radisson Blu Saga, Reykjavik)Bocuse d’Or er verdens desidert vanskelige og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Verdensfinalen arrangeres annethvert år i januar i Lyon. De 24 teamene i verdensfinalen har kvalifisert seg gjennom nasjonale konkurranser, deretter gjennom de regionale kvalifiseringskonkurransene Bocuse d’Or Asia, Americas og Europa.Konkurransen ble etablert i 1987 av mesterkokken Paul Bocuse, og har siden utviklet seg til å bli en global konkurranse i kokkekunst, hvor over 65 land deltar. Deltagelse i Lyon endrer en mesterkokks karriere, og en pallplass er en utrolig god prestasjon.Norges 12 Bocuse-kokker har til nå vunnet fem gull, to sølv og to bronse i de 13 (av totalt 15) verdensfinalene de har deltatt i siden 1987.
Christopher W. DavidsenHåvard WerklandGunnar HvarnesGull: USA (Mathew Peters, restaurant Per Se, New York)Sølv: Norge (Christopher W. DavidsenBronse: Island (Beste commis: FrankrikeBeste tallerkenrett: FrankrikeBeste fatrett: UngarnFoto: Fredrik Ringe
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP