Driftsmarginen i serveringsbransjen er nå nede i 2,1 prosent – det laveste nivået siden pandemien, ifølge tall fra NHO.
Driftsmarginen i serveringsbransjen er nå nede i 2,1 prosent – det laveste nivået siden pandemien, ifølge tall fra NHO.

Spent på julebordsesongen - vi bruker mindre penger på restaurant enn før

Driftsmarginen i serveringsbransjen er nå nede i 2,1 prosent – det laveste nivået siden pandemien, ifølge NHO.

Publisert Sist oppdatert

– Det er krevende tider for serveringsbransjen. Flere restauranter opplever at folk holder litt igjen, og det er ikke så rart. Prisene har økt, og mange har strammere budsjetter, sa bransjesjef for servering, Tobias Strandskog-Christensen i NHO Reiseliv, i en pressemelding i oktober.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS