Restaurant

Statholdergaarden får kompetanseprisen

Publisert Sist oppdatert
Bent Stiansen mener opplæring av lærlinger er et samfunnsansvar.- Det finnes ingen hemmeligheter bak suksessen. Lærlingenes utvikling handler om menneskebygging, interesse og hardt arbeid. Etikk, folkeskikk og motivasjon er avgjørende i Statholdergaardens arbeid, hvor læringene får en bøtte med ansvar fra første dag, sier . er en anerkjennelse for godt utført arbeid innen rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling i reiseliv og matindustrien. Statholdergaarden representerer yrkesstolthet og kvalitet i restaurant og matbransjen og kan vise til årelang opplæring av lærlinger i et positivt og utviklende arbeidsmiljø.Idag har Statholdergaarden omlag 40 ansatte og 15 lærlinger. En av restaurantens tidligere lærlinger sier: . - Å drive restaurant handler ikke alltid om høyest profitt, men å la ungdommen utforske egne ferdigheter og råvarer i den virkelige verden av kunder, sier Bent Stiansen.FOTO:Bent Stiansen (nr.2 fra venstre) mottok Kompetanseprisen på Landskonferansen, et samarbeid mellom NHO Reiseliv, NHO Mat og Drikke, NHO Mat og Landbruk og Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening. Her med Hilde Veum (NHO Reiseliv), Nikolai Astrup Westli (NHO Mat og Landbruk) og Eddy Kjær (NHO Reiseliv). Bent StiansenKompetanseprisenlærlingene er en stor del av denne bedriften og de får all den støtte de kan tenke segDette er drømmestedet for enhver kokkelærling med ambisjoner”.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS