Restaurant

Le Jules Verne kan også by på fantastisk utsikt over metropolen.

Stjerner til Eiffeltårn-restauranten

Michelin Guiden for Frankrike har nylig fordelt årets stjerner. Ialt er det nå 639 restauranter i Frankrike med Michelinstjerner; 534 med en stjerne, 75 med to og 30 med tre.

Publisert Sist oppdatert

­I 2024-utgaven av guiden har Le Jules Verne, Frederic Antons restaurant i Eiffeltårnet, fått sin stjerne nummer to. Det er første gang restauranten i Eiffeltårnet har fått to stjerner og er en anerkjennelse til Frederic Anton, kjøkkensjef Kevin Garcia og teamene deres, for den eksepsjonelle matopplevelsen de har gitt gjestene siden 2019.

Frederic Anton har brukt de siste 25 år på å heve kjøkkenet sitt til en kunstform. Foto Sodexo

Frederic Anton har brukt de siste 25 årene på å heve kjøkkenet sitt til en kunstform. Han har bakgrunn fra bl.a. Pré Catelan (med tre Michelin-stjerner siden 2007) som kjøkkensjef og Don Juan II (det eneste Michelin-stjernecruise på Seinen, siden 2022).

- For fem år siden tørket vi rent for å skrive ny historie for Le Jules Verne. Vi hadde ett mål, for ikke å si en besettelse: å gjøre Eiffeltårnet til et gastronomisk reisemål i seg selv. Det var viktig for meg at det ikoniske parisiske monumentet også var et reisemål for haute cuisine. Den første stjernen kom i 2020, bare fem måneder etter åpningen. I dag er denne andre Michelin-stjernen – en første i historien til Eiffeltårnet – en strålende anerkjennelse av alt vårt harde arbeid og motiverer oss til å fortsette det vi har startet, sier Frederic Anton.

Powered by Labrador CMS