Restaurant
Det ser ut som at vi har truffet en nerve med dette initiativet, og tilbakemeldingene tyder på at vi bør gjøre seminar for Oslos utelivsnæring til et fast, årlig arrangement, mener Næringsetatens direktør, Britha Røkenes og avdelingsdirektør Anders Aurmo.
Siv L. Seljevold / Oslo kommune
Stor interesse for seminar om fremtiden for Oslos utelivsnæring
Påmeldingene rant inn da Næringsetaten for første gang inviterte utelivsnæringen til seminar 24. oktober. Temaet for dagen var hvordan fremtiden ser ut i Oslos utelivsnæring.
Arrangementet i Oslo rådhus var fulltegnet og spekket med innlegg fra foredragsholdere som så på hovedstadens utelivsnæring fra ulike perspektiv.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser