Restaurant
Stor tapaskonkurranse for første gang i oslo
San Leandro Tapas, en referanse innen spansk gastronomi i Norge, inviterer unge norske kokker fra restaurant- og cateringbransjen, til å delta i den første tapaskonkurransen i Oslo 6.april. Målet er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.Juryen vil bestå av prominente mateksperter fra Spania og Norge, samt Den spanske ambassade i Oslo. Vinneren kan blant annet glede seg til å gjeste en av de beste restaurantene i Spania, med fly- og hotellutgifter dekket, samt pengepremie til 1000 euros.- Vi håper at mange kokker tar utfordringen og melder seg på konkurransen, som er en flott anledning til å promotere moderne, spansk gastronomi og norske kokker, sier fra Restau-concept.Restau-Concept, et selskap fra Córdoba i Andalusia, står bak San Leandro Tapas-restauranter som tilbyr autentiske tapas laget av spanske kokker. Restau-Concept eier og drifter tre restauranter i Oslo (Majorstuen, Vika, Grünerløkka) og i Stockholm, i tillegg til cateringaktivitet.Etter at finalistene er blitt forhåndsplukket, vil konkurransen finne sted onsdag 6. april 2011 fra kl 10 til kl 17 på San Leandro Tapasrestaurant på Majorstuen i Oslo.Arrangementet er sponset av Tourspain og ICEX (The Spanish Institute of Foreign trade, wines & foods from Spain) .Interesserte bes sende søknad snarest og innen 13. mars.
Olivia Barthelwww.spain.info/nowww.icex.eshttp://www.sanleandrotapas.com/tapascontest.html
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP