Restaurant

En ny Prosecco Bar er åpnet på lufthavnen i Praha.

Suksess med Prosecco-barer

Den første Bottega Prosecco Bar ble introdusert på cruisefergen MS Viking Cinderella i Østersjøen. 10 år senere er konseptet blitt en internasjonal suksess. I dag finnes Bottega Prosecco barer på noen av Europas største lufthavner, på galoppbaner og på eksklusive hoteller.

Publisert Sist oppdatert

­– Etter 10 år kan vi stolt si at Prosecco Bar har hatt suksess, ikke bare på grunn av de mange etableringene, men også og fremfor alt på grunn av den økonomiske bærekraften i formatet, som genererer overskudd og skaper arbeidsplasser. Det gir også synlighet til våre viner, brennevin og likører. Det er derfor en pådriver for å styrke merkevarekjennskapen til Bottega og å fremme vin- og matkulturen i landet i vårt i navn, sier Sandro Bottega, president for den store italienske vin- og brennevinprodusenten Bottega S.p.A.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS