Restaurant
To norgesmestere i cocktailmiksing velger sine favoritter
Cocktails er igjen i vinden, både i Norge og internasjonalt.
Roar Hildonen er verdensmester (og norgesmester) i cocktailmiksing, i tillegg til å være restauratør i Trondheim. Malin Stavsøien er også norgesmester, og bartender på Britannia Hotel. Nå har de to laget bok, «Shaken or Stirred», med 111 oppskrifter på cocktails og snacks som passer til.
I boken presenteres mange kjente og mindre kjente, elegante, trendy og klassiske cocktails, mocktails og coole drinker, med og uten alkohol. Malin og Roar presenterer også sine egenkomponerte signatur-cocktails.
I tillegg til oppskrifter på et hundretalls drinker, får du også alle de fascinerende historiene bak: hvor drinkene ble laget, av hvem, og ikke minst til hvilken spesiell anledning. Hver drink er instruktivt presentert, med oppskrift og delikat bilde.
Shaken or Stirred
Klassiske cocktails, coole drinker, mocktails og barsnacks
Roar Hildonen, Malin Stavsøien
256 sider
Gyldendal Forlag