Restaurant

Cocktailekspertene Malin Stavsøien og Roar Hildonen.

To norgesmestere i cocktailmiksing velger sine favoritter

Cocktails er igjen i vinden, både i Norge og internasjonalt.

Publisert Sist oppdatert

­Roar Hildonen er verdensmester (og norgesmester) i cocktailmiksing, i tillegg til å være restauratør i Trondheim. Malin Stavsøien er også norgesmester, og bartender på Britannia Hotel. Nå har de to laget bok, «Shaken or Stirred», med 111 oppskrifter på cocktails og snacks som passer til.

I boken presenteres mange kjente og mindre kjente, elegante, trendy og klassiske cocktails, mocktails og coole drinker, med og uten alkohol. Malin og Roar presenterer også sine egenkomponerte signatur-cocktails.

I tillegg til oppskrifter på et hundretalls drinker, får du også alle de fascinerende historiene bak: hvor drinkene ble laget, av hvem, og ikke minst til hvilken spesiell anledning. Hver drink er instruktivt presentert, med oppskrift og delikat bilde.

Shaken or Stirred

Klassiske cocktails, coole drinker, mocktails og barsnacks

Roar Hildonen, Malin Stavsøien

256 sider

Gyldendal Forlag

Powered by Labrador CMS