Restaurant
Topp-chef saksøker michelinguiden
Den franske restauratøren er gått til sak mot i Frankrike, fordi de har fjernet en av tre stjerner fra hans restaurant i alpelandsbyen Manigod.Restauranten hadde tre stjerner i under ett år før de ble redusert til to, i januar i år. I juli fortalte Veyrat at han ville returnere sine to gjenværende stjerner, fordi Michelins inspektører hadde rapportert at han brukte cheddar i en sufflé, mens Veyrat insisterer på at han brukte lokale oster farvet med safran. Veyrat går nå til sak for at Michelinguiden skal bli tvunget til å avsløre hvorfor de fjernet den tredje stjernen.Veyrat har tidligere i år fortalt at han led av depresjon i flere måneder på grunn av at han mistet stjernen.Marc Veyrat er en av Frankrikes best kjente chefs og har gjennom årene vunnet tre Michelinstjerner tre ganger, samt scoren 20/20 i den prestisjefylte guiden . Rettsaken er berammet til 27. november.
Marc VeyratGuide MichelinLa Maison desBoisGault &Millau
Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP