Restaurant

Topp-chef saksøker michelinguiden

Publisert Sist oppdatert
Den franske restauratøren er gått til sak mot i Frankrike, fordi de har fjernet en av tre stjerner fra hans restaurant i alpelandsbyen Manigod.Restauranten hadde tre stjerner i under ett år før de ble redusert til to, i januar i år. I juli fortalte Veyrat at han ville returnere sine to gjenværende stjerner, fordi Michelins inspektører hadde rapportert at han brukte cheddar i en sufflé, mens Veyrat insisterer på at han brukte lokale oster farvet med safran. Veyrat går nå til sak for at Michelinguiden skal bli tvunget til å avsløre hvorfor de fjernet den tredje stjernen.Veyrat har tidligere i år fortalt at han led av depresjon i flere måneder på grunn av at han mistet stjernen.Marc Veyrat er en av Frankrikes best kjente chefs og har gjennom årene vunnet tre Michelinstjerner tre ganger, samt scoren 20/20 i den prestisjefylte guiden . Rettsaken er berammet til 27. november.Marc VeyratGuide MichelinLa Maison desBoisGault &Millau

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS