Restaurant

Trondheim dominerte NM i kokkekunst og servitørfag

Nils Flatmark fra Britannia Hotel i Trondheim gikk til topps i NM i kokkekunst og Magne Gaut ved Le Bistro, også i Trondheim, fikk førsteplass i NM i servitørfag.

Publisert Sist oppdatert

NM i kokkekunst og NM i servitørfaget ble arrangert i Trondheim 28. - 29. September.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS