Restaurant

Trevi er regionen Umbrias «olivenoljehovedstad»

Umbrias «grønne gull»

De fleste er enige i at det italienske kjøkken er blant verdens beste, noe som naturligvis brukes for alt det er verdt i turistmarkedsføringen. Hvert år arrangeres forskjellige events for å sette søkelys på italienske mattradisjoner og råvarer, rundt om i verden.

Publisert Sist oppdatert

­I november fikk Oslo besøk av kokker og matprodusenter fra regionen Umbria, i regi av blant annet Den italienske ambassade. Dette var i forbindelse med den åttende utgaven av den internasjonale italienske mat-
uken. Et av de viktigste produktene
de hadde med seg var Umrias «grønne gull», olivenolje.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS